Trapphusmålning

TRAPPHUSMÅLNING

TA HAND OM ERT TRAPPHUS MED EN TRAPPHUSMÅLNING

Är det dags att måla om eller renovera trapphuset? Vi hjälper er som bostadsrättförening, förvaltare eller fastighetsägare att återställa eller förnya ert trapphus, genom en välplanerad och genomtänkt trapphusmålning.

SÅ HÄR JOBBAR VI

Innan vi startar måleriprojektet önskar vi se ytorna som ska behandlas för att ta reda på skicket och hur de har målats tidigare. Vid projektstart börjar vi med att tvätta ytorna för att få bort fett och smuts för att färgen ska hålla och fästa bättre. För att få ett jämnt och fint slutresultat lägger vi mycket tid på själva underarbetet såsom knackning, spackling och slipning.
Vi har stor erfarenhet av att måla trapphus och hjälper er att lyfta både moderna och tidstypiska inslag. Husets arkitektur, ålder, stil är viktig att se över för rätt färgsättning, skapa harmoni och knyta ihop helheten.
Varje detalj i ett trapphus är värd att se över och diskutera för att få ihop helheten till ett attraktivt och inspirerande trapphus. Våra projekt varierar alltifrån sekelskiftsfastigheter till nyproduktion och kräver olika insatser då både behov och önskemål skiljer sig från kund till kund.

DEKORATIONSMÅLNING VID EN TRAPPHUSMÅLNING

Lyft vackra och tidstypiska inslag med hjälp av marmorering eller ådring. Vid en färgsättning handlar det om att se över byggnadens ursprung och karaktär för att få alla detaljer att överensstämma med varandra.
Med vår expertis och era önskemål tar vi fram ett färgförslag tillsammans med en beskrivning för att få alla detaljer i trapphuset att harmonisera med varandra. Vid större färgsättningsprojekt får ni en så kallad färgpernod/palett med skisser och förslag på olika dekorer att välja mellan.
Anlita oss och ta hjälp av professionella målare som har stor erfarenhet av trapphusmålningar.

VI UTFÖR TRAPPHUSRENOVERINGAR

När ni som kund önskar genomför vi en trapphusrenovering. Vi hjälper till med att exempelvis byta ut säkerhetsdörrar, postboxar, armaturer och även golvvård. Övriga gemensamma utrymmen såsom soprum, källargångar, garage och tvättstugor kan även ingå i en trapphusrenovering.
Ta gärna kontakt med oss via mejl eller telefon så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er vid ert nästa trapphusprojekt.

karlstad-g5c9b59e72_1920