Lokal & kontorsmålning

LOKAL & KONTORSMÅLNING

ANLITA OSS SOM MÅLERIFIRMA VID ER NÄSTA LOKAL- ELLER KONTORSMÅLNING

Vill ni få en behagligare arbetsmiljö eller lyfta och förnya bilden av ert företag så finns vi tillhands med vår expertis. Vi är smidiga att ha att göra med och genomför flera lokal- och kontorsmålningar dagligen.

SÅ HÄR JOBBAR VI

Säg vad ni önskar göra så sköter vi resten. Att bättringsmåla eller måla om gör mer än vad man tror. För att ett måleriarbete ska hålla i flera år framåt så krävs det att underarbetet är grundligt utfört innan målarfärgens sista lager läggs på för slutfinish.
Det finns många parametrar att ta hänsyn till och vi har erfarenheten som krävs för ett lyckat resultat vid en lokal- eller kontorsmålning. Väggar, snickerier och tak – allt hör ihop.
Oavsett om ni har målade eller tapetserade väggar så utgår vi från dess förutsättningar och underlag. Har väggen ojämnheter så bredspacklas och slipas väggarna innan målningsarbete, allt för att få en slät yta med ett snyggt hållbart resultat.
Med vår erfarenhet rekommenderar vi alltid våra kunder att behandla snickerier,väggar och tak samtidigt för ett snyggare helhetsintryck.
Önskar ni skapa ett häftigare intryck med mönster utan en tapetsering erbjuder vi även schablonmålningar. Denna typ av målning är ett roligt sätt att skapa uttryck och förstärka ert varumärke. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

VARFÖR ANLITA OSS VID EN LOKAL-OCH KONTORSMÅLNING?
• Vi är proffs på att måla och utför dagligen lokal- och kontorsmålningar
• Vi utför alla våra arbeten med kvalitet och hög service
• Helheten är viktig och vi ger råd och förslag för bästa slutresultat

karlstad-g6c2646983_1920