Fasad & fönstermålning

FASAD & FÖNSTERMÅLNING

VI UTFÖR ALL TYP AV UTVÄNDIG MÅLNING I VÄRMLAND MED OMNEJD

Vid en utvändig målning ser vi över både fasad och snickerier för att säkerställa att arbetet behandlas utifrån dess skick. Få en snygg och hållbar utsida genom att måla om fasad och fönster.

SÅ HÄR JOBBAR VI

Villor, industrifastigheter, offentliga byggnader och affärslokaler är några av våra arbetsplatser. Klimatet i Sverige bjuder på hårda växlingar i temperatur och fuktighet vilket påverkar fasader, fönster och andra utvändiga ytor. Det är därför viktigt att skydda fasaden från fukt, röta och skador. Dessutom skapar färgen en snygg och attraktiv utsida.
Utvändig målning kräver noggranna förberedelser och underarbeten. Därför är viktiga parametrar val av färg med hänsyn till underlag, utomhustemperaturer, måleriteknik och väder.
Innan fasaden målas, säkerställer vi att ytan är ren genom en målartvätt. Därefter behöver ytan vara helt torr innan grundmålning utförs för maximal hållbarhet. I samband med en fasadmålning erbjuder vi dig hjälp med att måla fönster och fönsterbleck om så önskas.
Du som beställare garanteras vår kompetens och resurser för ett väl utfört måleriarbete. Kontakta oss så berättar vi mer.

VARFÖR ANLITA OSS VID EN UTVÄNDIG MÅLNING?
• Spar tid och låt oss professionella målare utföra arbetet effektivt
• Utvändig målning kräver kunskap, anlita därför proffshjälp
• Frigör tid och slipp alla planeringsmoment vid en fasadmålning

Carpemter painting Newly Made Windows